Header-website-CONTACT

VOEL JE WELKOM

durf te dromen, durf te geloven, durf te doen

Manuel-Chantal-MRT2019

Wij zijn Manuel en Chantal Masseus en ons motto is: mensen écht blij maken.
20 jaar geleden zijn wij, als broer en zus, ons inspirerende familie modebedrijf gestart. Hoe spannend was dat. Zoveel mensen hebben het ons destijds afgeraden, zeker als familie, gaat dat wel goed samen? En weet je, de samenwerking gaat super, we hebben beide onze eigen kwaliteiten en vullen we elkaar perfect aan!

We hebben altijd gezegd, hoe mooi is het als je mensen echt blij kan maken! Wij gaan ervoor en dat is door de jaren heen nooit veranderd. We doen dat met een flinke dosis creativiteit, gedrevenheid en enthousiasme.

“we make you feel happy!”

Kleding kopen kun je overal, toch durven wij te stellen, dat het bij ons in de winkel anders gaat! Wat wij nu juist zo fantastisch vinden is het persoonlijke contact met jou. We verdiepen ons in de mens en voelen feilloos aan wat bij iemand past. We zijn er van overtuigd dat een eerlijk, oprecht advies, enorm belangrijk is.

Verrassend, anders en toch jezelf kunnen voelen in je outfit, daar gaat het om. We geven onze klant nieuwe inspiratie en ideeën buiten zijn of haar comfortzone en samen zoeken we naar een outfit die echt bij je persoonlijke stijl past. Iemand zien stralen maakt niet alleen de klant, maar ook ons echt blij!

DE RODE DRAAD BINNEN ONS TEAM

gastvrijheid, eerlijkheid, positieve energie en betrokkenheid

Door de jaren heen zijn we steeds groter gegroeid en hebben we een fantastisch team om ons heen verzameld. Het zijn stuk voor stuk vakmensen met een enorme drijfveer. Ze halen alles uit de kast om samen met jou te sparren en voor het beste resultaat te gaan!

Iedere stylist heeft zijn eigen kwaliteiten, in de verkoop, styling, het organiseren van events of juist achter de schermen. We versterken elkaar op alle gebieden, prachtig om te zien! Wij willen als team graag werken in een plezierige en dynamische omgeving met een glimlach! Samen plezier hebben, vooral als je bijna elke dag zo intensief samenwerkt, dat is echt waar het om draait!