Zo werkt de Pas-Tas via jouw webshop bestelling

Je kan tijdens het shoppen kiezen voor artikelen in de winkelmand of in de Pas-Tas te plaatsen. Je kiest dan voor de Pas-Tas.

Voor 14.00 uur besteld, staat dezelfde dag voor je klaar in de winkel. Je past op je gemak thuis de kleding. Wat niet goed is breng je terug naar de winkel. Wil je iets houden, dan kan je in de winkel betalen. Wil je alles houden wat je hebt besteld, dan sturen we je een betaalverzoek.

Wij zeggen dan ook niet voor niets: Het gemak van de Pas-Tas!

Je eigen Personalshopper en Pas-Tas zonder webshopbestelling ,

hoe werkt dat?

Twee manieren voor het boeken van onze personalshopper:

  • In de winkel: Maak een afspraak met je eigen personal shopper om in de winkel te shoppen. Samen sparren, vergelijken en passen om een outfit te zoeken, die bij jou past.
  • Thuis jouw persoonlijke Pas-Tas: Jouw personal shopper bespreekt telefonisch met jou, jouw wensen. Waar ben je naar op zoek, waar voel jij je prettig in en meer. Ze stelt jouw persoonlijke outfit samen, waarbij ze je gaat verrassen met een mooie outfit of een artikel, die bij jou past. We nemen jou het zoeken uit handen, hoe fijn is dat!

Je kunt de Pas-Tas in de winkel ophalen. Je past op je gemak alles door. Wat je mooi vindt houd je en waar je minder blij van wordt breng je terug. Het gemak van de Pas-Tas en jouw eigen personal shopper!

 0611075972