Zomer in mijn bol!

Zomer in mijn bol!

Tijd om mijn kast op te ruimen. Mijn heerlijke vesten moeten nu toch echt plaats gaan maken voor leuke shirts, tuniekjes en ga zo maar door. De zon lacht naar mij, ik heb er zin in. Looking good is feeling good…toch?!

Dat hebben jullie vast ook weleens. Zo’n week dat je energie ergens onder in je grote teen hangt. Er komt niets uit je handen. En je kleding? Lekkerrr belangrijk….

Trainingsbroek met verfvlekken, mijn nep Uggs. Zo wandel ik dan door de supermarkt. Make up…waarom? Kortom, je voelt je leeg. Tien kilo te zwaar en je haar zit niet. Bleeh, even wegkwijnen in zelfmedelijden. Slechts het hoognodige aan je uiterlijk doen en naar het werk, zonder make up maar met een natural lipglossje. Moet kunnen toch?

Nou….nee hoor. BEN JE ZIEK!? LEKKER MODISCH!!! Pfff, het commentaar van mijn collega’s was pittig. Maar eerlijk gezegd was het nodig. Schouders eronder. Even tijd maken voor jezelf. En echt.. het werkt!

Dus mijn advies aan jullie is dan ook: maak ruimte voor jezelf. Spit je kast uit en kom langs bij ons in de winkel om die ruimte die je hebt gemaakt weer op te vullen met: stoere jasjes , trendy shirts, leuke jurkjes of andere gave items.

Neem de tijd om je haar en je make up te doen. En geloof mij, je voelt je een ander mens. Ken je iemand die dat energieloze ook uitstraalt? Haal haar of hem op en ga samen shoppen. Een nieuwe look. Samen gezellig lunchen en je voelt weer dat je leeft.

En…mocht je mij ooit eens tegen komt in mijn trainingsbroekje…hoogstwaarschijnlijk op zoek naar chocolade, spreek me maar aan hoor! Dan helpen we elkaar!

Voor ik het vergeet, we hebben al leuke shorts binnen. Natuurlijk van Please maar ook van Yaya en Maison Scotch! Een stoere sneaker van Rehab eronder zodat je heerlijk trendy door de zonnestralen kan schrijden. Van Catwalk junkie een gave top waaronder een bandeau top zit met panterprint, deze maakt je outfit compleet. Dat het misschien maar één dag 25 graden is vergeet ik voor het gemak even. Wanneer je het koud hebt gooi je er een jeans jacket overheen. Opgelost! #zomerinmijnbol

please-short-titanioRehab-carmen-flower-indigoRehab-carmen-crack-dustsl_stay_wild_hanger_Catwalk Junkie

Share this article