Wij stellen ons graag aan je voor!

Bij Masséus Mode staat een enthousiast team van modestyliste(s)(n)  klaar om je te adviseren. Wij begeleiden je graag in de zoektocht naar de outfit waarbij jij je op je best voelt. Voor hem en haar, van casual tot zakelijk, van schoenen tot sieraden.'We love our customers!'

Onze medewerkers

Cora

Een eerste indruk kun je maar een keer maken! Ik houd ervan om aangesproken en gezien te worden wanneer ik ergens binnenkom. Dit is dan ook iets waar ik bij Masséus Mode altijd goed op let. De sfeer bij ons in de winkel is lekker open en licht. Klanten stappen gemakkelijk naar binnen, ook vrijblijvend. Er zijn veel bekenden die regelmatig even binnenlopen om te spieken wat er weer binnen is gekomen. Ik ben zelf echt fan van onze Pimps & Pearls collectie. Deze sieradenlijn biedt je de mogelijkheid om verschillende combinaties te maken. Een armband kan bijvoorbeeld ook als ketting gedragen worden en je kunt deze uitbreiden met een bedel. Dit maakt elke outfit uniek. Mijn dag is geslaagd wanneer elke klant tevreden en positief de deur uit gaat!

Hilde

Bij Masséus Mode voel ik mij thuis. Vanaf het eerste moment eigenlijk al. De sfeer onderling is super goed. Ik denk echt dat dit effect heeft op hoe wij overkomen en functioneren. Wij staan als een huis, dat is mooi om te zien. Ik ben best wel trots om hier te werken, zo’n mooie winkel en dan ook nog eens een fijn team. Wat wil je nog meer? Ik geef klanten graag het gevoel dat ze gezien zijn en dat ik er voor ze ben om mee te denken. Wanneer ik zelf in een winkel kom geeft dat mij vertrouwen, ik hoop dat ook over te brengen op onze klanten.

Roselie

Op vrijdag en zaterdag ben ik te vinden op de Casual heren mode. Wat ik belangrijk vind is creatief meedenken met de klant, oprechte aandacht en luisteren. Ik heb gemerkt door dit te doen dat je soms tot de verassenste en leukste kledingcombinaties kan komen. Dat maakt het werk zo leuk. Wat het werken bij Masseus mode nog meer leuk maakt is de ongedwongen sfeer, de gezelligheid met collega`s, de nieuwste mode en de afwisselende dagen wat geen dag is hetzelfde. Ook het stukje gastvrouw zijn vind ik belangrijk, het kopje koffie of thee voor de klanten zodat ze extra genieten. Tot snel!

Miranda

Mij vind je voornamelijk op de dames afdeling. Oprechte interesse in de klant is waar ik voor sta. Soms even net dat stukje extra waardoor je een leuke vertrouwde band kunt opbouwen is voor mij heel belangrijk. Dat een klant zich fijn geholpen maar ook  gehoord voelt als ze de deur weer uitgaan daar doe ik het voor. Ik vind het fijn dat je bij Masseus de ruimte krijgt om de klant net dat stukje extra aandacht te geven en daarom werk ik hier met veel plezier.

Kom gezellig eens een bakkie doen!
Onze koffie is heerlijk…Mmmm

Marieke

Open en toegankelijk voor iedereen, dat zijn wij bij Masséus Mode. Een eigentijds concept in een gastvrije omgeving. Ik ben altijd wel in voor een praatje, gezelligheid hoort erbij vind ik. In het geven van advies vind ik het belangrijk dat de styliste weet waar ze over praat. Daarnaast is het belangrijk dat ze ideeën kan aandragen en eerlijk is. Zo gauw de nieuwe collecties uitkomen verdiep ik mij hierin, zo zorg ik dat ik altijd goed op de hoogte ben. Mijn passie en creativiteit kan ik vervolgens weer prima kwijt in mijn blog. Doordat we wekelijks nieuwe items binnenkrijgen is er altijd weer iets nieuws om te laten zien. Als assistent floor manager houd ik goed in de gaten waar er vraag naar is. In de toekomst zou ik mijzelf op inkoop gebied graag verder willen ontwikkelen. De collecties samenstellen vanaf het eerste inkoopmoment, dat lijkt mij echt een uitdaging!

Jeannet

Zoals ik de mensen help zo zou ik zelf ook graag geholpen willen worden. Echt luisteren naar de klant dat vind ik super belangrijk. Het gaat erom dat je een band met elkaar opbouwt en dat je eerlijk kunt zijn naar elkaar. Als assistent floormanager zorg ik dat alles in goede banen loopt. Dat ik mij bijzonder voel wanneer iemand echt blij de deur uit loopt. Dat is het beste resultaat wat je kunt behalen en daar streef ik elke dag opnieuw naar. Ons team kan ik wel in een woord omschrijven, echt TOP! Klanten zien dat ook, onze band onderling is goed en dat geeft een gezellige sfeer. Daar hou ik van!

Fenny

Bij Masséus Mode voel ik mij thuis, ik ben al bijna 18jaar bij de familie. Dat zegt genoeg. Je kunt mij vaak vinden op de tweede etage. Het aanmeten van een kostuum vind ik erg leuk om te doen. Het is een uitdaging om een man helemaal aan te kleden van top tot teen en dan te zien wat dit met diegene doet. Ik heb al heel wat trends voorbij zien komen. De bandplooi is in de jaren nagenoeg verdwenen en de pasvorm is behoorlijk anders geworden, veel smaller. Leuk om te zien. Ik vind het belangrijk dat alle klanten begroet worden zodat ze zich welkom voelen.

Tamara

Voor mij is het belangrijk dat de klant met een blij gevoel de deur uit gaat. Ik doe graag mijn best om onze klant zo goed mogelijk te adviseren bij een mooie outfit. Ik werk met veel enthousiastme bij Masséus Mode. Ik ben een vrolijk en gezellig persoon die je het meeste kunt vinden op de dames afdeling. Daarnaast ben ik graag creatief bezig. Hierbij kun je denken aan het afstylen en mooi maken van de winkel en toffe foto’s maken voor Instagram. Het is leuk om te horen dat onze klant een mooi kleding stuk of sieraad heeft gezien via deze weg. Dat geeft mij de uitdaging om er elke dag weer een inspirerende dag van te maken.

Bea

Sinds December 2017 ben ik werkzaam bij Masseus Mode en wat is het leuk om hier te werken. Het team is hecht en gezellig, zo is het iedere dag weer fijn om naar het werk te gaan. De ongedwongen sfeer in de winkel, dat is wat de klant ook ervaart. Mij vind je zowel op de dames als op de casual heren mode. De afwisseling van de heren en dames mode vind ik leuk. Het is iedere dag weer een uitdaging om de klant te mogen adviseren, dit kan alleen als je goed naar de wensen van de klant luistert. Als de klant blij en opgewekt de deur uit gaat weet je dat de klant tevreden is met jou advies en nieuwe aankoop. Hier word ik zelf dan ook weer blij van! Dus kom gezellig bij ons langs, ik adviseer u graag!

Michelle

Mij vind je op de casual mannen mode afdeling op de eerste verdieping. Gezelligheid daar hou ik van! Ik ben een vrolijk type (ook volgens mijn collega`s). Hier en daar een praatje en een gezellige lach vind ik fijn en mijn klanten vaak ook. Dit zie je ook terug in ons gezellige team. Creatief ben ik ook.. ik onderhoud de website en maak foto`s voor instagram. Een goed en eerlijk advies is wat ik erg belangrijk vind tegenover de klant. Samen op zoek naar de beste outfit waar hij zich goed in voelt. Ik vergeet nu de schoenen van Rehab.. erg handig, zo hoeven de heren niet de hele straat af te struinen en zijn ze gelijk klaar met hun aankopen. De mannen mode: lekker stoer en praktisch, iets wat past bij mijn karakter. Elke dag is anders op de mannen mode, dit maakt mijn werk ook zo leuk! Wie weet zie ik je binnenkort!

Rahma

Bij Masseus Mode voel ik me thuis! De relaxte sfeer en gezellige collega’s maken mijn werk nog leuker. Op de dames en heren afdeling ben ik te vinden. De afwisseling van deze 2 etage`s vind ik namelijk erg leuk. Samen met de klant op zoek naar de perfecte outfit is voor mij een uitdaging en deze ga ik daarom ook graag me u aan. Iedere klant is weer uniek en dan is het aan mij de taak erachter te komen welke style bij een klant past. Hierbij vind ik het erg belangrijk om te luisteren naar de klant en een eerlijk advies te geven. Dus kom gezellig een keer langs en vraag mij om advies!

Miranda

Yvonne