Wees welkom
en laat je
verrassen!

Wij vinden het geweldig om in onze eigen polder, zoveel mensen te mogen ontmoeten en vooral blij te maken! Onze winkel is een ontmoetingsplaats voor klanten die dicht bij zichzelf willen blijven en toch ook iets anders willen proberen. Betrokkenheid, eerlijk advies en jezelf uitdagen, dat hoort bij ons. Met beide voeten op de grond, samen met een geweldig team mensen om ons heen. Wees welkom en laat je verrassen!

Manuel en Chantal Masséus

Dit is hoe wij graag werken...
Bij Masséus Mode staat een enthousiast team van modestyliste(s)(n) klaar om je te adviseren. Wij begeleiden je graag in de zoektocht naar de outfit waarbij jij je op je best voelt. Voor hem en haar, van casual tot zakelijk, van schoenen tot sieraden.

Wil je echt eens helemaal iets anders of jezelf even lekker verwennen maak dan zeker een afspraak met een van onze personal shoppers!

Personal-shopper-oranje
Tevredenheid is…blij de deur uitlopen. Blij met je nieuwe jeans of net dat jasje wat je zo’n geweldige uitstraling geeft.

Tevredenheid is…kunnen lachen en plezier hebben wanneer je bij ons in de winkel komt.

Tevredenheid is…oprechte betrokkenheid inleven in dat wat de ander bezighoudt.

Tevredenheid is…je bij ons thuis voelen, een plek waar je altijd zo even binnen kunt lopen voor een praatje een kopje koffie en natuurlijk… om je zinnen te prikkelen.

Wij zijn blij met jou!

Gedurende het hele jaar kun je van ons met zorg samengestelde collecties verwachten. Wekelijks ontvangen wij nieuwe items waarmee de laatste looks gecreëerd worden. Daarnaast worden wij geïnspireerd. door materialen, mooie stoffen en accessoires.

Alles wat wij tegenkomen tijdens het inkopen en het bezoeken van nationale en internationale beurzen en steden. Het is onze uitdaging dit voor jou te vertalen, dit zie je terug in onze winkel, op deze website en in evenementen en inspirerende activiteiten….

Wij willen jou verrassen!

Gevestigd
in de polder

Masséus Mode is een familiebedrijf dat is opgericht door broer en zus Manuel en Chantal Masséus.
Gevestigd in hartje Emmeloord sinds 1999.

Opgroeiend tussen de rekken van de winkel van onze ouders Joop en Netty werd onze liefde voor de dynamische modebranche geboren. Na studies, stages en werkervaring op mode en managementgebied, richtten wij in 1999 onze eigen winkel op aan de Lange Nering 2 in Emmeloord.