Mijn nieuwe shopper..

Mijn nieuwe shopper..

Terwijl de tulpenvelden prachtig zijn gekleurd, zit ik verkleumd van de kou om me heen te kijken. Mijn vieze ramen en mijn vloer waar nodig de dweil overheen moet na een gezellig paasweekend. Maar pffff daar heb ik geen zin in. Ik voel me sloom. Mijn energie ligt ergens onder een laag stof. Mijn neus zit er waarschijnlijk ook vol mee, want ademhalen doe ik door mijn mond. Nee ik ben niet ziek, ik voel me behoorlijk zielig. Echt zielig.  Ik wil een dr Rossi net als in de film Gooise Vrouwen waar ik er gewoon een paar tranen uitpers, omdat ik alweer moet stofzuigen, mijn weegschaal weer heel vervelend deed en ik het koud heb. En dat hij me dan het advies geeft om drie weken lang een voorjaarsslaap te gaan doen en niks…niks….moet!  Niks….. Als ik langs mijn stofzuiger staar die midden in mijn kamer staat te ‘zijn ‘ zie ik mijn nieuwe tas. Ik krijg het gelijk wat warmer.  Mijn tas die wij als medewerkers van Masseus Mode gekregen hebben. Een heerlijke zwarte shopper. En wat staat er op. ” Shopping is cheaper than therapy”. Dat is het!!!!!!  Dr Rossi in de ijskast. Ik ga shoppen!!!! Zo waar!! Zo’n dr Rossi kost per half uur waarschijnlijk een leuk nieuw jurkje en een gave top. En als ik eerlijk ben heb ik wel een uur nodig om het drama uit mijn leven te bespreken, dusss die heerlijke sweater van Superdry gaat ook mee.  En van die vrolijke kleuren word ik weer helemaal blij.  Dus neem het advies van mij aan. Koop zo’n gave shopper en ga los met winkelen. Daar kan geen therapie of zelfhulpboek tegen op. En als je portemonnee wat lichter is, is dat ook nog eens gunstig voor de weegschaal ☺. Whoop whoop.

 

 

 

 

Share this article