Masséus Mode helemaal vernieuwd

Openingsfeest Masséus Mode

EMMELOORD – Vrijdag 20 februari opent Masséus Mode in Emmeloord de compleet vernieuwde winkel. Chantal Masséus: “De winkel heeft een enorme metamorfose ondergaan, waarbij we alle etages volledig onder handen hebben genomen. Met man en macht is keihard gewerkt om dit voorjaar naast nieuwe collecties ook een nieuwe winkel neer te zetten!” En dat is gelukt! Iedereen is van harte welkom om het fantastische eindresultaat te bewonderen.

Openingsfeest

In het openingsweekend trakteert Masséus Mode op prosecco en taart. Ook ontvangen klanten een cadeautje en maken kans op geweldige prijzen tijdens een win actie in de winkel. Masséus: “Op vrijdagavond en zaterdagmiddag is er livemuziek mmv de akoestische polderbands Open Mind en Three of a Kind, dus kom met ons meevieren!”

Metamorfose

De etalageramen zijn nu nog dichtgeplakt, de medewerkers glippen geheimzinnig in en uit het hermetisch afgesloten pand. Ja, de metamorfose blijft echt een verrassing tot vrijdag de 20e. Een klein tipje van de sluier wil Masséus wel oplichten over de nieuwe inrichting: “De mannen, vrouwen en jeans afdelingen zijn niet alleen veranderd in uitstraling.” Op de begane grond vind je nu alle vrouwenmode bij elkaar. Op de 1e etage is een enorme mannenmode jeans en casual afdeling gerealiseerd. Hier vind je ook het mode cafe, waar je kan genieten van een cappuccino, Vinks’s fruitsappen of een klein hapje kan eten. Onze buren restaurant ’t Voorhuys en Eindeloos, serveren bij ons een heerlijk broodje of salade. Op de 2e etage heeft de businessafdeling  een update gekregen en hier vind je het poldergevoel, onze pioniersgeest, terug met prachtige wanden van onze polder!

Verrassen en vernieuwen

Het lijkt voor sommigen nog zo kort geleden dat de modewinkel verbouwd is, toch is dat alweer vijf jaar geleden. Masséus: “Wij blijven vernieuwen en verrassen, dat is belangrijk voor onze klanten, maar ook voor onszelf. Tijden veranderen snel, stilzitten is geen optie. Ach”, zegt ze lachend, “dat zit ook helemaal niet in onze aard, wij houden nu eenmaal van reuring in de tent”

Personal Shopper

Nieuw in de formule is de Personal Shopper op reservering. Masséus: “Onze opgeleide personal shoppers helpen je jouw persoonlijkheid te versterken  met de juiste kledingstijl, pasvorm en kleur. De juiste kleren maken de man en vrouw. Door je sterke punten te benadrukken voel je je zelfverzekerder.” Een afspraak is snel gemaakt en de personal shopper die het beste bij jou past staat voor je klaar. Kijk voor meer informatie op de vernieuwde website.  Aan deze service zijn trouwens geen kosten verbonden.

Meer informatie vind je op www.masseusmode.nl . De website is ook vernieuwd en biedt nu nog meer trends, foto’s, blogs en tips.

Share this article