A suit is for women what lingerie is for men!

Een kostuum is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de garderobe van elke man. Pakken zijn er voor zowel zakelijke als feestelijke gelegenheden. Ook het herencolbert past bij ieder moment en kan heel goed casual gecombineerd worden met een jeans voor net dat beetje extra uitstraling.

Begeleiden

Ben je op zoek naar een goed zakelijk kostuum of voor een andere gelegenheid? Onze gespecialiseerde medewerkers staan voor jou klaar om je te adviseren. Zij gaan voor jou op zoek naar het kostuum met de juiste pasvorm. De perfecte combinatie die je de juiste uitstraling geeft.

Van Gils

Bij Masséus Mode vind je een groot aanbod kostuums, overhemden en accessoires van dit toonaangevende merk. Van Gils is opgericht in 1948 en staat bekend om zijn vakmanschap. Van Gils gelooft dat de juiste kleding mannen het vertouwen geeft om het leven ‘extraordinary’ te maken. Ieder product in de collectie vertelt zijn eigen verhaal en valt op door de verrassende detaillering en de perfecte pasvorm.

Overhemden

Op de business afdeling vind je een groot assortiment overhemden van oa: Ledub, van Gils en Marnelli. Vele dessins, van super getailleerd tot een comfortabele fit, afgewerkt met mooie en subtiele details. Deze hemden kunnen behalve bij een kostuum ook heel goed smart casual gedragen worden bijvoorbeeld onder een colbert, bij een jeans of onder een V-hals trui.

STONES (11)
Van-Gils-Campaign-aw16-2
advertentie NJ16 Ledûb staand3 (2)

Ledûb
- veel dessins
- groot assortiment strijkvrij
- verschillende fits
- mooie subtiele details

logo-Stones