Lente!! Eindelijk…Lente

Lente!! Eindelijk…Lente

Tijd om je garderobe weer ff lekker te veranderen. De tijd waar je gewoon weer zin krijgt om jezelf weer even die dosis energie te geven die je nodig hebt. En waar krijgen wij  nou energie van? ‘ Ja ‘ precies, van mooie, nieuwe en zeker ook veel nieuwe kleding.

Het is gewoon zo. Je koopt een geluksgevoel. En geluk is heeeeeel veel waard. Dus, dit mag gewoon, dat lekkere shoppen. Veel geld uitgeven aan jezelf. EN geluk gun je iedereen maar je moet als eerste aan jezelf denken omdat een ander dat niet voor je doet. Dus bij deze de goedkeuring.

JE kan lossssss,…

En los kunnen we zeker. Heerlijke collecties hebben wij weer hangen.  En natuurlijk ben ik ook weer behoorlijk aan het hamsteren gegaan. Van Penn & Ink hebben we zulke leuke items hangen. Super trendy tunieken die je voor verschillende gelegenheden kunt afstylen. Met een leatherlook legging of gewoon een mooie kwaliteitspanty van Orublu. Als je mooie kleding draagt is de laag eronder zeker van groot belang. Deze panty’s hebben een unieke pasvorm die mooi aansluit. Een brede boord die niet dubbel gaat zitten waardoor er geen rare randjes verschijnen die wij niet willen zien en er ook niet horen te zijn.

Van studio Anneloes hebben wel comfortabele pantalons die je zowel sportief als voor wat zakelijkere gelegenheden kunt dragen. De stof valt soepel om je heen en het kleed geweldig. Ik ben zelf een echte zeikerd wat broeken betreft, maar dit is weer een echte aanrader! En als ik nog een broek mag aanbevelen dan moet je de Levi ’s ook proberen. De 417 HIGH RISE.  Inderdaad alles kunnen we er lekker in stoppen. De cropped up tops laat ik even achter wegen, maar als je een mooie taille hebt en de leeftijd om je buikje te laten zien dan wordt dit jouw zomer.  Ik zou het ook wel willen maar ik heb geen idee waar ik mijn ingewanden/rolletjes dan moet laten. Maar genoeg andere dingen waar ik helemaal weg van ben. Teveel om op te noemen.

Ik zou zeggen kom lekker langs. En die jeans; Spring er in!

Share this article