In the mood for fashion!

In the mood for fashion!

De vakantie is al weer voorbij. De weken zijn voorbij gevlogen. De bikini’s en zwembroeken zien we volgend jaar weer terug. We moeten ons nu voorbereiden op het nieuwe seizoen. Ik lag laatst in bed. Het was nog heel vroeg in de ochtend. Om de een of andere vreemde reden was ik al klaarwakker. Ik hoor dan in de verte de eerste mensen al rijden op de snelweg. En het klinkt gek maar ik voelde het najaar en dat voelde fantastisch. Ik hou van het najaar. Het gezellige. Bladeren die dwarrelen, vanuit de kou binnenkomen in je warme huisje, kaarsjes en niet te vergeten de kleding. Het zijn ook zeker mijn favoriete maanden wat de mode betreft. En nu de zaak helemaal gerestyled is, zodat jullie weer of geen najaarsweer, weer lekker in de stemming komen, kan ik mijn hart weer ophalen! Stoere tunieken, heerlijke lange vesten. Comfortabele pantalons, die zowel netjes als voor het daagse gebruik gedragen kunnen worden. Je draagt er een mooi colbert boven of een fijn vest.

Mooie jeans in verschillende wassingen en modellen. De liefhebbers van de Please jeans moeten nu echt overstappen op de modellen van Maryley. Wat een gave wassingen. Ga je voor een robuuste blauwe wassing of voor de trend kleur groen. Een mooie glitter, gewaagd, maar echt top. Vaak hebben ze ook een eigenwijze streep aan de zijkant, waardoor je net weer eens wat anders hebt. Ik ben er weg van. Benieuwd ben ik dan ook naar jullie mening.

Wij zijn er klaar voor. Alle trends kun je bij ons vinden. Ik ben zo enthousiast over alles dat ik zo uren door kan typen. Maar ik stel gewoon voor dat je fijn langskomt. Dan ratel ik verder over de rest terwijl je alle mooie items door past.

P.s ik heb een pauze knop 😉

Share this article