Ik wil het allemaal!

Ik wil het allemaal!

Zo, een lekker druk weekje. Maar heerlijk om zo lekker bezig te zijn met al die prachtige inspirerende collecties. Het ene na het andere artikel komt binnen. Het zou moeten stoppen want ik heb natuurlijk alweer een vracht aan kleding op mijn verlanglijst. Gelukkig worden wij door klanten goed begrepen. Vaak krijg je ook de opmerking: ” Pittig hoor om te werken met al dat moois om je heen”. Ik maak dan altijd dezelfde opmerking: ” Ik ontvang mijn salaris en stort dit gelijk weer terug”. En geloof me, ik zou willen dat het gelogen was. Maar hoe moeilijk is het als je iets op het oog hebt, een paar gave sneaker van Rehab bijvoorbeeld, nou..schoenen heb ik de eerste 25 jaar eigenlijk niet meer nodig, dus als er dan wat korting af gaat..dan denk  ik….het mag Marieke, doe maar meid!!

Je komt vervolgens op het werk, je wilt ze pakken en dan….dan…heeft je collega ze net verkocht. Echt “killing”!! Moet je vervolgens ook nog de hele dag aardig tegen haar doen. ;) Op zo’n moment ben ik gewoon rijp voor een psychisch therapietje.

Gelukkig heeft Yaya dit seizoen geweldige sneakers. Real Leather in het wit, met zacht grijs. Ja, wit mag dit najaar zeker gezien worden. Het is even wennen dat geef ik toe. Maar als je naar de sfeerimpressie kijkt van Yaya wordt je gelijk enthousiast. Heerlijke vesten in zachte grijstinten. Leatherlook broeken in het zwart en antraciet. Gecombineerd met witte stoere shirts met opdruk. Ik wordt blij, heel blij. Ik wil het allemaal!

sneaker-retro-tennis

Wij hebben het kledingmerk Penn & Ink erbij gekregen. Een super aanvulling zeg ik zelf: stoer, vrouwelijk en comfortabel. Verfijnde colberts met een stoere afwerking. Ideaal om gekleed naar je werk te gaan. Maar het draagt zo fijn dat je het met shoppen ook heerlijk kunt dragen. Mooie shirts, simpel, stoer en basic. Voor vele doeleinden geschikt. Voor de mensen die geen jeans aan mogen naar het werk, de pantalon is ook terug. Zwarte pantalons maar ook enkele met een subtiele print. Doe je gelijk zo’n mooie blouse van SuperTrash erop. In die prachtige bordeaux tint (hij is er ook in het zwart). Chique, zakelijk maar met een strakke jeans van “MET jeans” eronder is de look weer sexy/stoer. Die keuze maak je zelf door de goede schoenen er onder te dragen. In plaats van een jasje pak je bijvoorbeeld eens een mooi vest dat creëert ook weer een andere sfeer.

 

 

logoPennAndInk

AW15_collection_6

Aankomende zaterdag hebben we heerlijke zoetige en hartige lekkernijen voor jullie klaar staan. Ik ben benieuwd wat jullie van de collectie vinden. Ik heb waarschijnlijk mijn sneakers van Yaya nog niet aan daarvoor ik moet namelijk eerst een lening aanvragen.

Tot gauw!!!

 

YAYA7949-385x550YAYA7647-385x550YAYA7173-385x550

Share this article