Alweer februari…

Alweer februari…

Het is al weer februari. Echt werkelijk, die tijd vliegt voorbij. Voordat ik het weet, zit ik straks in een bejaardentehuis, te kijken naar een fashionshow vol bloemetjesjurken. Waarschijnlijk Geraniums haha. Toch is het zo’n heerlijk moment om te werken. Al die leuke nieuwe collecties die binnenkomen. Het hebberige begint weer. Ik zal het zeker vaker geschreven hebben maar echt,….. Sisterpoints heeft weer leuke items die ieder moment kunnen binnenkomen. Die wil ik hebben en nuuuuuuuu ben ik zieeeeeeekkkkkkk. Het griepvirus heeft me te pakken. Erger kan gewoon niet. Straks loop ik mijn maat mis! Ik weet niet wat erger is: overgeven of dat gave kekke bloesje met het vest wat er super bij kleurt mislopen. Ik zit er ernstig over na te denken om zo te gaan bellen of het al binnen is, maar dan ben ik echt ziek toch?!!! Koopziek!!!!


Als de bel straks gaat is het Angela Groothuizen die voor de deur staat, omdat mijn familie me heeft opgegeven voor dat televisieprogramma.
Mijn vader zou dat zo doen, echt! Waarschijnlijk moet je iemand online opgeven dat zou dan mijn enige redding zijn. Computers daar zijn mijn ouders namelijk niet zo goed in.
Toen ik jaren geleden ging verhuizen en mijn paps natuurlijk ook meehielp, schrok hij van het aantal kledingstukken die ik had verzameld. “Dit is niet normaal, dit is een ziekte”, riep hij toen, terwijl hij zonder enige liefde voor mijn favo kledingitems alles in een vuilniszak propte. Als ik vol trots een paar nieuwe schoenen demonstreer, schudt hij verbijstert zijn hoofd.
En ik snap het hoor, ik heb gewoon mijn hele pensioen in die kast (en in verschillende boxen) hangen. Soms wil ik wel eens meedoen met een weddenschap. Een jaar lang niks kopen. Ik zweer het je,..aan het einde van het jaar kan ik zo mijn hypotheek afbetalen. Maar dan denk ik; met al mijn aankopen steun ik ,..allemaal ondernemers, jaaahhh en dat mag je gerust zien als een goed doel. Een heeeeeel goed doel. Misschien kan ik een stichting oprichten, steun de ondernemers in Emmeloord. Misschien krijg ik dan wel een budget om te shoppen. Mmmm dit wordt interessant. Of ….slaan mijn griepbacillen op hol? Ik ben bang voor het laatste!

Share this article