Wij stellen ons graag aan je voor!

Bij Masséus Mode staat een enthousiast team van modestyliste(s)(n)  klaar om je te adviseren. Wij begeleiden je graag in de zoektocht naar de outfit waarbij jij je op je best voelt. Voor hem en haar, van casual tot zakelijk, van schoenen tot sieraden.'We love our customers!'

Onze medewerkers

Cora

Een eerste indruk kun je maar een keer maken! Ik houd ervan om aangesproken en gezien te worden wanneer ik ergens binnenkom. Dit is dan ook iets waar ik bij Masséus Mode altijd goed op let. De sfeer bij ons in de winkel is lekker open en licht. Klanten stappen gemakkelijk naar binnen, ook vrijblijvend. Er zijn veel bekenden die regelmatig even binnenlopen om te spieken wat er weer binnen is gekomen. Ik ben zelf echt fan van onze Pimps & Pearls collectie. Deze sieradenlijn biedt je de mogelijkheid om verschillende combinaties te maken. Een armband kan bijvoorbeeld ook als ketting gedragen worden en je kunt deze uitbreiden met een bedel. Dit maakt elke outfit uniek. Mijn dag is geslaagd wanneer elke klant tevreden en positief de deur uit gaat!

Hilde

Bij Masséus Mode voel ik mij thuis. Vanaf het eerste moment eigenlijk al. De sfeer onderling is super goed. Ik denk echt dat dit effect heeft op hoe wij overkomen en functioneren. Wij staan als een huis, dat is mooi om te zien. Ik ben best wel trots om hier te werken, zo’n mooie winkel en dan ook nog eens een fijn team. Wat wil je nog meer? Ik geef klanten graag het gevoel dat ze gezien zijn en dat ik er voor ze ben om mee te denken. Wanneer ik zelf in een winkel kom geeft dat mij vertrouwen, ik hoop dat ook over te brengen op onze klanten.

Roselie

Mij vind je vooral in de weekenden. De ene keer bij de dames mode en de andere keer bij de heren mode. Lekker afwisselend daar hou ik van. Wat ik belangrijk vind is creatief meedenken met de klant, oprechte aandacht en luisteren. Ik heb gemerkt door dit te doen dat je soms tot de verassende en leukste kledingcombinaties kan komen. Dat maakt het werk zo leuk. Wat het werken bij Masseus mode nog meer leuk maakt is de ongedwongen sfeer, de gezelligheid met collega`s, de nieuwste mode en de afwisselende dagen wat geen dag is hetzelfde.

Miranda

Mij vind je voornamelijk op de dames afdeling. Oprechte interesse in de klant is waar ik voor sta. Soms even net dat stukje extra waardoor je een leuke vertrouwde band kunt opbouwen is voor mij heel belangrijk. Dat een klant zich fijn geholpen maar ook  gehoord voelt als ze de deur weer uitgaan daar doe ik het voor. Ik vind het fijn dat je bij Masseus de ruimte krijgt om de klant net dat stukje extra aandacht te geven en daarom werk ik hier met veel plezier.

Kom gezellig eens een bakkie doen!
Onze koffie is heerlijk…Mmmm

Marieke

Open en toegankelijk voor iedereen, dat zijn wij bij Masséus Mode. Een eigentijds concept in een gastvrije omgeving. Ik ben altijd wel in voor een praatje, gezelligheid hoort erbij vind ik. In het geven van advies vind ik het belangrijk dat de styliste weet waar ze over praat. Daarnaast is het belangrijk dat ze ideeën kan aandragen en eerlijk is. Zo gauw de nieuwe collecties uitkomen verdiep ik mij hierin, zo zorg ik dat ik altijd goed op de hoogte ben. Mijn passie en creativiteit kan ik vervolgens weer prima kwijt in mijn blog. Doordat we wekelijks nieuwe items binnenkrijgen is er altijd weer iets nieuws om te laten zien. Als assistent floor manager houd ik goed in de gaten waar er vraag naar is. In de toekomst zou ik mijzelf op inkoop gebied graag verder willen ontwikkelen. De collecties samenstellen vanaf het eerste inkoopmoment, dat lijkt mij echt een uitdaging!

Jeannet

Zoals ik de mensen help zo zou ik zelf ook graag geholpen willen worden. Echt luisteren naar de klant dat vind ik super belangrijk. Het gaat erom dat je een band met elkaar opbouwt en dat je eerlijk kunt zijn naar elkaar. Als assistent floormanager zorg ik dat alles in goede banen loopt. Dat ik mij bijzonder voel wanneer iemand echt blij de deur uit loopt. Dat is het beste resultaat wat je kunt behalen en daar streef ik elke dag opnieuw naar. Ons team kan ik wel in een woord omschrijven, echt TOP! Klanten zien dat ook, onze band onderling is goed en dat geeft een gezellige sfeer. Daar hou ik van!

Fenny

Bij Masséus Mode voel ik mij thuis, ik ben al bijna 18jaar bij de familie. Dat zegt genoeg. Je kunt mij vaak vinden op de tweede etage. Het aanmeten van een kostuum vind ik erg leuk om te doen. Het is een uitdaging om een man helemaal aan te kleden van top tot teen en dan te zien wat dit met diegene doet. Ik heb al heel wat trends voorbij zien komen. De bandplooi is in de jaren nagenoeg verdwenen en de pasvorm is behoorlijk anders geworden, veel smaller. Leuk om te zien. Ik vind het belangrijk dat alle klanten begroet worden zodat ze zich welkom voelen.

Tamara

Voor mij is het belangrijk dat de klant met een blij gevoel de deur uit gaat. Ik doe graag mijn best om onze klant zo goed mogelijk te adviseren bij een mooie outfit. Ik werk met veel enthousiastme bij Masséus Mode. Ik ben een vrolijk en gezellig persoon die je het meeste kunt vinden op de dames afdeling. Daarnaast ben ik graag creatief bezig. Hierbij kun je denken aan het afstylen en mooi maken van de winkel en toffe foto’s maken voor Instagram. Het is leuk om te horen dat onze klant een mooi kleding stuk of sieraad heeft gezien via deze weg. Dat geeft mij de uitdaging om er elke dag weer een inspirerende dag van te maken.

Charlotte

Het is heerlijk om als klant lekker rond te kunnen kijken tussen de mooie collecties. In mijn werk achter de schermen vind ik het altijd weer een verrassing om de dozen open te maken en de binnenkomende levering als eerste te bekijken. Tijdens het verwerken van de inkoop voor het komende seizoen zie ik vaak al wat er ingekocht wordt… een ´sneak preview´ dat vind ik super! Mijn baan is echt heel veelzijdig. Soms komt er veel op mij af, het is dan aan mij hier structuur in aan te brengen en dit te organiseren. Ik vind ons team echt de kracht van de zaak. Het enthousiasme maakt de winkel tot wat het is. Een opgewekte sfeer. Het is bijzonder en een compliment aan Manuel en Chantal dat zij dit zo goed samenstellen.

Michelle

Mij vind je op de casual mannen mode, dit is de eerste verdieping. Gezelligheid daar hou ik van. Hier en daar een praatje en een lach dit is wat ik fijn vind en de klanten vaak ook. Dit zie je ook terug in ons gezellige team. Een goed en eerlijk advies is wat ik als medewerker erg belangrijk vind tegenover de klant maar natuurlijk ook naar mijn collegas. De mannen mode: lekker stoer en praktisch, iets wat past bij mijn karakter. Elke dag is anders op de mannen mode, dit maakt mijn werk ook zo leuk!